ANWB Kampeerprobeer-arrangement

Heb je ook zo’n zin om te gaan kamperen? Dat kan in het weekend van vrijdag 16 t/m zondag 18 april 2021 op Vakantiepark Beerze Bulten. Kom alvast in de stemming en probeer je eigen (nieuwe) kampeermiddel uit. Uiteraard helemaal 'Coronaproof'. De kosten voor dit arrangement bedragen €98 op basis van twee personen. Wees er snel bij; het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Boeken

Programma

Een heel weekend lang kun je het kamperen uitproberen op Vakantiepark Beerze Bulten. Naast onze ANWB experts die aanwezig zijn om je te helpen met al je kampeervragen, zijn er verschillende workshops; onder andere hoe belaad je je caravan/camper optimaal en hoe rijdt je achteruit met een caravan of vouwwagen.

Expert Roel, van ‘Isabella’ zal er zijn om tips en tricks te geven voor het opzetten van je voortent. Is jouw kampeeruitrusting nog niet compleet? Kom dan langs in onze ANWB-winkel op wielen.

En Ramon Brugman, chef kok van het KRO-NCRV programma 'Binnenstebuiten', laat zien hoe je gemakkelijk en snel heerlijke gerechten kunt koken op de camping!

De rest van het weekend gaat het om ervaren en genieten. Niks moet en er kan heel veel, zeker op Vakantiepark Beerze Bulten. Neem zeker ook de kinderen mee!

Vakantiepark Beerze Bulten

Vrijetijdspark Beerze Bulten is een levendige familiecamping in het Overijsselse Beerze, een buurtschap in de gemeente Ommen. Beoordeeld met vijf sterren en met zeer complete voorzieningen voor gezinnen heb je hier alle luxe en comfort binnen handbereik.

De 26 hectare grote en autovrije camping is het meest bekroonde vrijetijdspark van Nederland en door de ANWB voor 2017 uitgeroepen tot ‘De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar)’. Naast de gastvrijheid en de vele voorzieningen van de camping is de opzet van het kampeerterrein onderscheidend: geen rechte straatjes of velden, maar fraaie plaatsen tussen of op de bulten van de Beerze.

Arrangement

De kosten voor het arrangement bedragen €98 voor ANWB leden (€108 voor niet-ANWB leden) op basis van twee personen. Iedere extra persoon betaalt €28,50.

Inclusief:

  • Een kampeerplaats inclusief 8 ampère stroom
  • 2x diner (1x frietbucket plus een snack en 1x buffet 'to go')
  • Onbeperkt douchen
  • Reserveringskosten
  • Campingwifi
  • Gebruik zwembad (open indien de coronamaatregelen het toelaten)
  • Toegang tot het 'Giga Konijnenhol' en indoor speelplaats (open indien de coronamaatregelen het toelaten)
  • Animatieprogramma

Je ontvangt bovendien een ANWB Kampeerkaart CKE cadeau ter waarde van € 14,95! Heb je al een ANWB Kampeerkaart CKE, dan ontvang je van ons twee edities van Kampeer en Caravan Kampioen. Bij aankomst op de camping ontvang je van ons een voucher waarmee je de ANWB kampeerkaart CKE of proefabonnement KCK tijdens het weekend of daarna kunt aanvragen.

Het programma is Coronaproof samengesteld, volgens de richtlijnen van RIVM.

Reserveren

Wil je dit leuke arrangement reserveren? Reserveer direct via onderstaande button om je aan te melden. Let op: VOL = VOL

Het ANWB Kampeerprobeer-arrangement op Vakantiepark Beerze Bulten, vindt plaats in het weekend van vrijdag 16 t/m zondag 18 april 2021.

Boeken

Corona boekingsvoorwaarden
  • Vanwege de coronacrisis is het moeilijk te voorspellen of alle geplande activiteiten en attracties op locatie mogen plaatsvinden. Situaties kunnen per week veranderen. Wij houden je hiervan op de hoogte. ANWB en vakantiepark Beerse Bulten behouden zich het recht voor om het weekend te annuleren indien de ontwikkelingen van het corona virus de veiligheid van kampeerders niet gegarandeerd kan worden. In dit geval ontvang je het volledige boekingsbedrag retour.
  • Reizigers hebben het recht hun campingreservering kosteloos te annuleren, en dus het geld terug te ontvangen, indien de Nederlandse overheid een Nederlandse regio een ernstig of zeer ernstig risiconiveau heeft gegeven (www.coronadashboard.rijksoverheid.nl), vanwege het Covid-19-virus voor het gebied waarin de camping ligt en voor de periode waarin de desbetreffende campingreservering plaats heeft.