Actief kamperen in Nederland

Hoe actiever, hoe beter

Ben je niet zo van het luieren en kan een vakantie voor jou niet actief genoeg zijn? Dan is het fijn als je in de omgeving van de camping kunt wandelen, fietsen of mountainbiken. Gelukkig hoef je voor een sportieve vakantie echt niet de halve wereld over te reizen: in Nederland barst het van de campings met mooie wandel- en fietsroutes om de hoek. En speciaal voor leden van de ANWB Kampeerkaart CKE bieden we wandel- en fietsarrangementen aan.

Speciale fiets- en wandelarrangementen

Je ontwaakt ’s ochtends met het geluid van zingende vogels, geniet voor de tent of camper van je eerste kop koffie en een lekker ontbijtje, en dan is het tijd om eropuit te trekken. De paden op, de lanen in; wandelschoenen aan en gaan. Of verken sportief de omgeving met de fiets of mountainbike. Ben je in het bezit van een ANWB Kampeerkaart CKE? Profiteer dan van de speciale wandel- en fietsarrangementen die we hebben samengesteld.

Inhoud wandel- en fietsarrangement:

  • Verblijf van 5 nachten
  • Fietsroute en/of wandelroute
  • Picknickmand
  • Geen aanbetaling
  • Tot 7 dagen voor aankomst mogelijkheid tot kosteloos annuleren of omboeken
  • Verblijf vindt plaats tussen 15 juni en 25 oktober 2020, kijk voor de exacte geldigheidsperioden bij de informatie van de camping

Goed om te weten:

  • Je kunt bij aankomst op de camping aangeven of je een wandel- of fietsroute wilt ontvangen.
  • De inhoud van de picknickmand is gebaseerd op het aantal personen waarvoor geboekt is. Je kunt bij inchecken aangeven voor welke dag je deze mand wil ontvangen.
  • Prijs voor het arrangement is gebaseerd op het all-in-tarief per nacht voor 2 volwassenen, standaard staanplaats inclusief kampeermiddel, elektriciteit (minstens 5kWh, eenmaal douchen per persoon*, 1 hond wanneer huisdieren zijn toegestaan, picknickmand, routekaarten voor wandelen en/of fietsen en incl. BTW. Het tarief is exclusief eventuele reserveringskosten, toeristenbelasting en andere overheidsheffingen. Genoemde prijs is gebaseerd op 2 personen. Boeken van het arrangement voor meer dan 2 personen is mogelijk tegen een (eventuele) bijbetaling. *Eenmaal douchen is alleen van toepassing als vanwege versoepeling van de coronamaatregelen gebruik gemaakt mag worden van het sanitairgebouw. Indien het sanitairgebouw nog niet geopend is, dient u te zorgen voor eigen sanitair (dus douche en wc in camper of caravan).
  • Voor het boeken van het arrangement is geen aanbetaling vereist en je kunt tot 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren of omboeken. Je betaalt het arrangement pas bij aankomst op de camping.

Bekijk hier de campings met een speciaal wandel- of fietsarrangement. Het arrangement kan je terugvinden in het blauwe kader met CKE-voordelen (rechts van de pagina). Boeken doe je bij de camping zelf.

Ben je geïnteresseerd in deze speciale arrangementen, maar heb je nog geen ANWB Kampeerkaart CKE? Vraag de kaart hier aan. Het duurt ongeveer 10 werkdagen voordat je de kaart in huis hebt. Je kunt alvast het arrangement boeken, mits je de kaart bij inchecken kunt tonen aan de receptie van de camping.