Vekabo campings

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

Vekabo campings

Wissen
2 personen
391 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Het echte buitenleven beleef je op een van de Vekabo campings in Europa

Vekabo campings staan volledig in het teken van rust en ruimte. Vier je graag vakantie in de natuur en spreekt wakker worden in een landelijke omgeving je aan? Dan is dit je ideale vakantiebestemming. De campings zijn altijd kleinschalig opgezet en liggen in een natuurlijke omgeving. Iedere locatie is 100% uniek en kun je in geen enkel opzicht vergelijken met een grote en toeristische camping. Een Vekabo camping is bijvoorbeeld gevestigd bij voormalige of actieve boerderijen, waar de kids alles te weten komen over het (buitenlandse) boerenleven. Tevens liggen schitterende natuurgebieden binnen handbereik, waardoor je helemaal tot rust komt tijdens een mooie wandeling of fietstocht.

Midden in de natuur kamperen doe je op een Vekabo camping

Wist je dat Vekabo voor Vereniging Kampeerboeren staat? Niet alle boerderijen op de Vekabo campings zijn nog actief, maar worden vandaag de dag nog wel allemaal beheerd door gastheren en -vrouwen met een groot hart voor de natuur. Sommige campings liggen direct aan het strand, terwijl andere door bossen of Hollandse weidevelden omringd worden. Er liggen tal van wandel- en fietsroutes in de directe omtrek, waardoor er ook in de omgeving meer dan genoeg te beleven is.

Rust en ruimte staan centraal op de camping

De Vekabo campings zijn kleinschalig qua opzet. Dat betekent dat de meeste campings over minder dan zestig staanplaatsen beschikken. Door deze kleinschalige opzet hoef je nooit te vrezen voor drukte en grote groepen toeristen. Let er wel op dat rust en ruimte hier altijd centraal staan. Een enorme discotheek, grote zwemparadijzen of uitgebreide animatieprogramma’s ga je hier niet snel vinden. Uiteraard ben je wel van alle basisvoorzieningen verzekerd, zodat je comfortabel vakantie viert.

Vakantie vieren op de meest unieke locaties van het land

Eén ding is zeker: iedere Vekabo camping is volledig uniek en weet je de hele vakantie door aangenaam te verrassen. Waar je namelijk ook vakantie viert in Europa, alle Vekabo campings zijn altijd omgeven door de mooiste landschappen. Zo tref je in Frankrijk en Italië een totaal andere sfeer en omgeving aan vergeleken met een camping in Nederland. Kleinschaligheid, rust en authenticiteit: dat is wat je mag verwachten tijdens je vakantie.

Kies uit staanplaatsen of vier vakantie op een luxer verblijf

Op de Vekabo campings ben je natuurlijk van harte welkom met je eigen tent. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en er is voldoende schaduw aanwezig. Maar je hebt ook de keuze uit diverse soorten campings die luxere verblijven aanbieden. Zo kun je zo maar wakker worden in een sfeervolle trekkershut, een kleurrijke pipowagen of een gezellige tipi. Voor welke variant je ook kiest, de kids voelen zich hier gegarandeerd helemaal thuis. Neem een verfrissende duik in een nabijgelegen meertje, wandel langs de prachtige rivieren of duik na een actieve dag in het kristalheldere zeewater.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter