Campéole campings

  • Prachtige campings door heel Frankrijk
  • Ruime campingplaatsen midden in de natuur
  • Veel campings hebben mooie zwembaden
  • Animatie voor kinderen en tieners

Campéole campings

2 personen
37 campings gevonden

De ideale Campéole camping voor het hele gezin

Al meer dan dertig jaar biedt Campéole prachtige kampeervakanties aan op campings in heel Frankrijk. Van de Middellandse Zee tot de Elzas. Van de Côtes Landaises en de Alpen tot aan Bretagne. De kracht van Campéole schuilt in het authentieke, traditionele kamperen in de natuur met aandacht voor het milieu. Geniet samen met je gezin of met je vrienden van de prachtige natuur, fraaie steden of pittoreske dorpjes.

Een sportieve vakantie met het hele gezin

De Campéole campings hebben één ding gemeen. De kampeerlocaties beschikken namelijk over diverse sportieve mogelijkheden. Je zit vlakbij surfspots, wandelpaden of plaatsen om te parasailen en je geniet op de campings van de leukste activiteiten. Liefhebbers van watersporten kiezen uit kitesurfen, jetskiën, windsurfen of raften. De bergachtige Franse omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen, fietstochten en klimavonturen. Rustigere activiteiten in de natuur zijn paardrijden, yoga en diepzeeduiken.

De ideale kampeerbestemming voor het hele gezin

Bij de campings van Campéole staat gezelligheid voorop. Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom. De meeste campings beschikken over een gezellige kinder- en tienerclub. Daarnaast zijn er uitgebreide sportfaciliteiten en speelplaatsen. Verder leveren de animatie- en thema-avonden het nodige amusement. Een camping bij Campéole is vooral een vakantie op maat, zodat je een kampeerervaring volledig naar jouw wensen beleeft.